© 2018 Førde fotoklubb

Om Førde fotoklubb

Førde fotoklubb er en aktiv klubb med ca 25 medlemmer. Klubben har medlemsmøte kvar månad, og andre aktivitetar som workshops, fototurar og utstillingar. Om du har glede av foto så er du hjertelig velkommen til våre medlemsmøter som avholdes hver 2. onsdag i mnd. Møtelokalet er i Hafstadgårde med inngang fra Fjellvegen.

Aktiviteter

Vi ønsker å fremme bredde og har stor takhøyde for alles bidrag. Uansett hvilket nivå du er på. Klubbens aktiviteter består mye i medlemsmøter, kursvirksomhet, foredrag og turer. Gjennom året holdes det månedskonkurranser der en jury poengterer hvert bidrag. På slutten av året vil den med høyest poengsum premieres som klubbmester. Vi vil også kåre en vinner for årets bilde i kategoriene farge og svarthvitt. Videre vil medlemmene ha anledning til å levere bider til konkurranser i NSFF, både individuelt og som klubb.

Medlemskontigent

Medlemskontigenten er på 400,-/året (150,- for ungdom til og med 17 år). Kontigenten gir deg fri adgang til alle medlemsmøter, konkurranser i regi av klubben (borsett fra konkurranser i regi av NSFF) og medlemskap i NSSF. Utmeldelse må skje skriftlig til fordefotoklubb@fordefotoklubb.no

Samlet sett håper vi på at våre aktiviteter vil kunne skape et miljø som inspirerer og utvikler deg som fotograf.